Voor wie: behandelingen:

Een behandeling is raadzaam in de volgende gevallen:

Wanneer je niet goed functioneert ,
bijvoorbeeld door angst, verdriet, eenzaamheid of een gevoel slachtoffer te zijn van een situatie. Soms lijkt het alsof je nergens meer vat op hebt en dat het leven jou beheerst. Inzicht en heling steunen je, om hier weer uit te komen.

Wanneer je proces van groei en ontwikkeling niet in evenwicht is.
Dit proces brengt je regelmatig uit balans en je hebt behoefte aan begeleiding om goed te kunnen blijven functioneren. Je zoekt naar nieuwe wegen en een betrouwbaar klankbord om je daarin te ondersteunen.

•  Bij relatieproblemen.
Om inzicht te krijgen in de relatie met jezelf en jouw functioneren in relatie tot de ander.Dit kan zijn als alleenstaande, als lid van een gezin, in je werk of je omgeving.Relaties kunnen vaak tot allerlei problemen leiden, hulp en inzicht is daarbij van belang.

•  Bij pijn: Bij lichamelijke pijnen zoals hoofdpijn, maag- of darmproblemen, spanningspijnen en stress, of na een ongeluk. Maar ook bij geestelijke pijnen, zoals depressiviteit kan een behandeling veel verlichting geven.

•  Bij verlies: Je hebt een dierbare verloren, door een ongeluk of ziekte, of een traumatische scheiding ervaren, het blijft je bezighouden, je kunt het maar niet accepteren en verwerken. Een behandeling helpt je bij jouw rouwproces.

•  Om weer helemaal in balans te komen:
Je bent niet ziek, maar er gebeurt wel veel in jouw leven, zodat je even te weinig energie hebt om het allemaal aan te kunnen. Of als je niet meer kunt ontspannen. In zo'n geval kan het ook heerlijk zijn een behandeling te ondergaan en weer in balans te komen.

•  Bij Hooggevoeligheid en voor Nieuwetijds en Indigo kinderen.
Deze prachtige mensen hebben een opdracht in hun leven voor deze tijd. Dat is niet altijd makkelijk en vaak worden ze niet begrepen. Hulp kan erg belangrijk zijn.

Een consult duurt 1,5 uur en bedraagt € 99,00 inclusief 21% B.T.W.

De consulten worden contant betaald, u krijgt daarvan een nota.

Vergoeding: Zorgverzekeraars kunnen de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. (afhankelijk van uw manier van verzekeren). Zie voor de lijst van verzekeraars die vergoeden onder het kopje: Links

De behandelingen kunnen in samenhang met de reguliere Gezondheidszorg worden gevolgd.

Behandelingen volgens afspraak.